Normal day!

2013-09-29
21:04:33
Idag var det väl en helt vanlig söndag. Jag vaknade ca. klockan tio men jag åt ingen frukost, var inte hungrig. Men jag var och myste i sängen medan jag såg på datorn. Där hittade jag ett nytt program eller serie som jag började se på det heter "Friends" jag rekommenderar det handlar om 6 stycken kompisar i vardagen och de är roliga typ helatiden. Men som sagt rekommenderas.
 
På eftermiddagen for vi till min moster för min mamma skulle plocka äpplen hos dem och jag följde med för jag hade inget annat för mig. Min lillebror kom också med. Vår kusin Linn var vi med medan mamma plockade äpplen. När hon plockat färdigt kom Linn med oss hem till oss. Jag började städa när vi kom hem, dammtorkade lite till en början som sen blev att jag började rensa och städa hela mitt rum.
  Men det blev ju rent så det är ju bara bra. Jag rensade upp mitt skrivbord som jag inte gjort på länge och nu är det rent och snyggt. Jag har just blivit klar med städningen. Snart får jag äta äppeltoska (vet inte hur det stavas men). Det ska bli gott, det var allt för nu. hejhej!!    
 
             
 

RSS 2.0